Bontás

Gépi épületbontás, Betontörés, Építési hulladék kezelése, Inert

Cégünk vállalja  az egyszerű családiházaktól kezdve a legbonyolultabb és legösszetettebb épületek, szerkezetek gyors és hatékony bontását. A bontott anyagokat szelektíven rendezzük, válogatjuk. Az inert hulladékot pofás törő berendezésünkkel megfelelő szemcseméretűre daráljuk. 
Az elbontott hulladékokat a környezetvédelmi követelmények pontos betartásával szállítjuk és kezeljük.

Betontörö a Globe Aqua Kft-nél

Powerscreen Metrotrak HA Pofás törő

A Powerscreen Metrotrak HA hidraulikusan állítható pofákkal rendelkezik, így a kimeneti termék mérete 40mm-100mm között változtatható. Pormentesítéshez fúvókákon keresztül finom vízpermetet fúj. Beépített elektromágnes segítségével a töretből eltávolítja a betonvas elemeket. A gépet saját trailerünkkel a kívánt helyre szállítjuk, a helyszínen saját lánctalpán mozog. A gép újrahasznosít: téglát, betont, tetőcserepet, kőkockákat, járdaszegély köveket, márványt, üveget, gránitot, csempét, járólapot, burkoló köveket, kődarabokat/nagyobb kavicsokat, és még sok más kemény anyagot. Így a bontásból eredő anyagokat nem kell elszállítania, lerakóhelyi díjat fizetnie, és zúzalékot vásárolnia. Ezzel időt, pénzt, és energiát takarít meg. Nem utolsó sorban pedig csökkenti az építkezés környezeti terhelését jelentős mértékben, így is hozzájárulva a környezetünk védelméhez.

Hammer RH 16 Betonroppantó, pulverizáló

Az új univerzális betonharapó olló: Hatalmas erő, könnyű használhatóság.. Akár 900 mm vastag alapfalak törésére is alkalmas. Hosszúgémes munkagépünk akár 16 méter magasra is képes felnyúlni vele. Ideális gerendák és nehéz betonszerkezetek törésére nagy magasságban. Ez az első számú bontóeszköz, ha halkan kell dolgozni. Használható lakóövezetekben is, ahol a hidraulikus bontókalapácsok használata nem engedélyezett.

360 fokos elfordulás: A betonroppantó olló teljesen körbeforgatható, ami nagyban megkönnyíti a pozícionálást és a kezelést.
A pofák beépített vasbeton ollót tartalmaznak, így bármilyen gerenda elvágható vagy leemelhető.

Betonroppantó

Kiszolgáló gépek

Természetesen a betontörő és betonroppantó gépeinkhez kiszolgáló gépparkot is biztosítunk. Profi rakodógépeinkkel és szállítóeszközeinkke. állunk az Ön rendelkezésére!

Rólunk

Globe Aqua Kft  - IONCO Zrt

8600 Siófok,
Honvéd u. 33-35.

Tel: +36 30 911 3657

©2022 Design By Globe Aqua Kft. All Rights Reserved.

Search

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk