Globe Aqua Kft. – A tervezéstől a kivitelezésig

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Az ügyvezetők több mint 20 éves szakmai tapasztalattal irányítják a siófoki telephelyű Globe Aqua Kft-t, melynek korszerű földmunkagépei jelenleg a dél-balatoni vasútvonal felújításán dolgoznak, hiszen vállalkozásunk a tervezéstől egészen a kivitelezésig vállalja a közületek, nagyobb megrendelők és lakossági ügyfelek földmunkáinak végzését.

Cégünk főbb tevékenységi körébe tartoznak a gépi földmunkák, az útépítés, autópálya építés, épületbontás, csatornázás, műtárgyépítés, és mindemellett gázpalack forgalmazással foglalkozunk, vegyi áru- és papírnagykerként is működünk.

 

A földmunkavégzés terén korszerű gépparkkal rendelkezünk, melyet folyamatosa fejlesztünk, hogy a legmodernebb technológiával teljesítsük a megrendelt beruházásokat. Az elmúlt időszakban több földmunkagépet vásároltunk gépparkunk megújítására, bővítésére. A lakossági és kisebb beruházások mellett olyan nagyberuházásoknál is közreműködünk, mint például több hazai nagyáruház földmunkái, elkerülő utak építése, bányászati termékek kitermelése, értékesítése, utak teljes közművesítése, aszfaltozása.

 

Siófoki telephelyünkön a lakossági, motorikus és ipari gázpalackok széles választékával várjuk vásárlóinkat, megrendelőinket, akik számára a gázpalackokat Somogy, Fejér és Veszprém megye területén házhoz szállítjuk.

Rólunk

Globe Aqua Kft  - IONCO Zrt

8600 Siófok,
Honvéd u. 33-35.

Tel: +36 30 911 3657

©2022 Design By Globe Aqua Kft. All Rights Reserved.

Search

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk